verkoop@koegel.com   |   +31 (0)85 025 02 30

Kögel Rent trailerverhuur.

▪ Alle diensten flexibel en efficiënt via één en dezelfde aanbieder met volledige controle over de kosten.
▪ Maximale transparantie en risicovrij trailerverhuur rechtstreeks door de premium fabrikant.

Met Kögel Rent biedt de trailerspecialist Kögel een antwoord op de complexe eisen van de oplegger- en aanhangwagenmarkt. De onzekere economische ontwikkelingen doen veel ondernemingen aarzelen als het gaat om grote investeringen in een eigen wagenpark. Met het nieuwe huurmodel biedt Kögel alle klanten maximale flexibiliteit en zorgt het ervoor dat risico's met betrekking tot Total Cost of Ownership worden geminimaliseerd.

Steeds meer expeditie- en logistieke ondernemingen maken gebruik van de voordelen van de huuroptie om hun eigen wagenpark aan te passen aan de actuele ordersituatie. Overeenkomsten met individueel specificeerbare looptijden kunnen flexibel worden afgestemd op de specifieke behoeften van klanten. Ze geven logistieke bedrijven meer planningszekerheid en bewegingsvrijheid bij het managen van hun dagelijkse activiteiten.
“Met Kögel Rent komen we bij Kögel met een optimaal aanbod tegemoet aan de groeiende eisen van de markt. Wij bieden onze klanten op maat gesneden oplossingen voor hun complexe transporttaken en laten hen met maximale efficiëntie en rendabiliteit omgaan met ondernemingsmiddelen”, zegt Thomas Gregor, hoofd van de huurvoertuigactiviteiten in Europa bij Kögel.

Ruime keuze aan individueel gespecificeerde transportoplossingen voor elke behoefte.

Geheel in lijn met het ondernemingsmotto van Kögel, ‘Economy meets Ecology - Because we care’, voldoet het productportfolio op het gebied van een huurwagenpark aan alle branchespecifieke eisen. Het combineert rendabiliteit met duurzaamheid om klanten een maximale keuze aan rendabele transportoplossingen te bieden. Of het nu gaat om de Kögel Cargo, Box of Cool: de opleggers overtuigen door hun hoge nuttige laadvermogen, maximale stabiliteit en lange levensduur. Met de wisselsystemen Swap, Combi en Port beschikken ondernemingen over een sterke ruggengraat voor het gecombineerde vervoer. Daarnaast Kögel biedt in zijn Rent-portfolio ook de uitstekend beproefde Kögel trogvormige kipwagen aan. De Kögel trogvormige kipwagen blinkt uit door zijn bouwtechnische finesses, is geschikt voor alle soorten bulkgoed en kan veilig en comfortabel worden bediend.

“Of het nu gaat om de bouw of de expeditiebranche: iedereen vindt zijn gading bij Kögel Rent”, benadrukt Thomas Gregor. “Mijn competente team en ik staan klaar om te helpen. We verheugen ons erop om onze klanten met Kögel Rent financiële en zakelijke meerwaarde te bieden.”

Maximale transparantie van a tot z

Zowel bij de eerste overdracht als bij de teruggave van de huurtrailer hecht Kögel zeer veel waarde aan ongecompliceerde en transparante processen. Om dit te garanderen, maakt Kögel gebruik van een digitaal leverrapport, dat omvangrijke fotodocumentatie bevat voor het beoordelen van de toestand van het huurvoertuig. Zo beschikken zowel klanten als Kögel altijd over een transparante mogelijkheid om te vergelijken met actuele beelden. Het feit dat alles transparant verloopt, voorkomt meningsverschillen en ondersteunt de exacte berekening bij de teruggave van de trailers. Deze transparantie maakt een zakelijke relatie mogelijk die absoluut fair is, wat een belangrijke hoeksteen is van de ondernemingsfilosofie van Kögel: ‘Because we care’.

Kögel verhuur opleggers transport
Kögel verhuur opleggers bouw


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.