verkoop@koegel.com   |   +31 (0)85 025 02 30
Kögel opleggers

Over Kögel BeNeLux BV


Kögel BeNeLux BV is een dochter bedrijf van Kögel Trailer GmbH te Burtenbach (D). Onze eigenaar is Ulrich Humbaur. Wij zijn verantwoordelijk voor de Sales en Aftersales organisatie van het gehele Kögel trailer programma in de BeNeLux.

Wij produceren en leveren speciaal op de BeNeLux klanten afgestemde Schuifzeil opleggers, Box opleggers, koel opleggers maar ook container chassis en nog veel meer. Het Kögel programma wordt direct door ons aan de eindklant verkocht en geleverd.

Tevens is Kögel BeNeLux BV verantwoordelijk voor de Sales en Aftersales organisatie van het gehele Humbaur aanhangwagen programma van 500 kg. t/m 50.000 kg. In de BeNeLux gaat de Sales en Aftersales van het Humbaur programma via een dealer netwerk en wordt deels direct door Kögel BeNeLux verkocht vanuit onze vestiging in Kampen.

In Kampen hebben wij een continue voorraad van nieuwe Kögel opleggers en Humbaur aanhangwagens / paardentrailers op een terrein van 8.000 m2! Ook beschikken wij over een grote voorraad Used en Rent trailers!

Over Kögel BeNeLux BV