verkoop@koegel.com   |   +31 (0)85 025 02 30
Kögel verhuur opleggers

Verhuur opleggers en trailers

 


Of u nu de voorkeur geeft aan huren, leasen of kopen: bij ons is alles mogelijk.

Met Kögel Rent biedt de trailerspecialist Kögel een antwoord op de complexe eisen van de aanhangwagenmarkt. Het nieuwe huurmodel biedt maximale flexibiliteit en zorgt ervoor dat risico's met betrekking tot Total Cost of Ownership worden geminimaliseerd.
Onder ons motto "Because we care" hebben we bij Kögel voor iedere klant precies het juiste aanbod. Ook ons productportfolio op het gebied van een huurwagenpark omvat branchespecifieke oplossingen, die bovendien optimaal voldoen aan ons basisprincipe: "Economy meets Ecology".
Bij Kögel zetten we al ruim 85 jaar lang niet alleen in op innovatie en hoge, door ingenieurs ontworpen kwaliteit maar ook op topservice en advies. Juist in economisch moeilijke tijden, zo wijst de ervaring uit, leeft er bij klanten een sterkere wens naar oplossingen die hen ontzorgen.

Met Kögel lukt dat optimaal: als trailerspecialist zetten wij in op een uitstekend, veelzijdig wagenpark en een wereldwijd opgebouwd netwerk, dat steeds verder wordt geoptimaliseerd.

Kortom: wij regelen het voor u – snel, betrouwbaar, flexibel en verantwoord.


Kögel verhuur opleggers transport
Kögel verhuur opleggers bouw

De toekomst van transport is begonnen
De wereld van de logistiek staat niet stil, de concurrentiedruk neemt toe. Het motto luidt: tijd en kosten besparen, winst maximaliseren en het milieu niet uit het oog verliezen. Vanuit ons motto "Because we care" komen we bij Kögel met een optimaal aanbod tegemoet aan de groeiende eisen van de markt die steeds meer in een moeilijke spreidstand staat tussen rendabiliteit en duurzaamheid. Als premium fabrikant ontzorgen wij onze klanten met oplossingen die perfect zijn afgestemd op complexe transporttaken. Vandaag en morgen. Kosten besparen. Winst laten stijgen. Kögel Rent is een nieuwe, belangrijke bouwsteen van de klantgerichtheid van Kögel. Het is een logische stap vooruit.

  • flexibel en efficient
  • volledige controle over de kosten
  • ontzorgen van uw transportcapaciteit